Bachbloesem remedies

 

Turn your can’ts into cans and your dreams into plans.

ANONIEM

 

BACHBLOESEM THERAPIE

 

Soms zijn er van die momenten dat je het even niet meer weet, niet goed meer ziet zitten, je soms niet goed kan benoemen wat er precies scheelt, onverklaarbare lichamelijke klachten hebt,…

Dan kunnen Bach Remedies wel een ondersteuning bieden.  

 

 

Voor Bachbloesem therapie kan u terecht bij

De ontdekker van de geneeskrachtige werking van  de bloesems is dr. Edward Bach. Hij studeerde eerst af als regulier arts en werd later een beroemd bacterioloog en homeopaat. Hij ontdekte dat veel psychische en lichamelijke klachten worden veroorzaakt door geestelijke onevenwichtigheid die op hun beurt weer worden veroorzaakt door verschillende vormen van stress.


Ziekten, kwalen of lichte klachten moeten volgens  dr. Bach worden opgevat als signalen van een  innerlijk conflict. We kunnen aan dat conflict werken en daarmee ons bewustzijn verruimen.


Er bestaan 38 Bach Bloemsem remedies die elk hun eigen werking hebben. Ze ondersteunen de balans van emoties en gemoedstoestanden.


Ze kunnen helpen bij emoties als angst, twijfel, schuldgevoel, onverwerkt verdriet, stress, gebrek aan zelfvertrouwen, zorgen, piekeren, ongeduld, enz.


Ze kunnen ondersteuning bieden wanneer het even moeilijk gaat in je leven, op school, op het werk…


Bach remedies zijn geen medicatie, hebben geen bijwerkingen. Ze werken enkel daar waar er onevenwicht is, daar waar het nodig is.  Ze kunnen probleemloos gecombineerd worden met elke andere behandeling of medicatie.


Ze vervangen uw behandeling of medicatie niet.Wat mag je verwachten?


Tijdens een eerste gesprek mag je rekenen op een 1u à 1u30.

In alle vertrouwen gaan we kijken wat er je op dit ogenblik moeilijk gaat in je dagelijks functioneren. Welke klachten heb je, waar wil je iets aan veranderen maar voel je dat het moeilijk gaat.


Elke remedie staat voor een specifieke gemoedstoestand. Er kunnen verschillende remedies gecombineerd worden.


Je krijgt je mengflesje mee naar huis met de remedies die jij nodig hebt. Je krijgt ook een overzicht mee met je persoonlijke remedies met wat uitleg zodat je dit allemaal nog eens rustig kan nalezen.


Bij een correct gebruik zal het eerste flesje uit zijn na 3 weken en dan vindt normaal een opvolggesprek plaats. Het kan zijn dat er nog wat aangepast dient te worden, dat nog niet alle emoties en onderliggende oorzaken naar boven kwamen in een eerste gesprek.


Eenmaal we de juiste samenstelling hebben gevonden kan je zelf je remedies aankopen, of kan ik het nog steeds voor je maken zodat je het kan komen ophalen.Tarieven

Kostprijs gesprek + flesje + persoonlijk overzicht: 50 euro

Kostprijs hervullen flesje (zonder gesprek): 5 euro

Contacteer ons


Groepspraktijk Perspectief

Zeswegenstraat 115

8790 Waregem


0475 33 69 83


info@groepspraktijkperspectief.be

Spreekuren


Ons team werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 21u30 en op zaterdag van 8u30 tot 13u.


Kijk bij elke therapeut afzonderlijk voor zijn / haar spreekuren.

Maak een afspraak


Gebruik aub het aanmeldingsformulier voor een eerste afspraak.

© Groepspraktijk Perspectief 2018   |   Privacy Policy

Zeswegenstraat 115 - 8790 Waregem

0475 33 69 83