Vacature kinder- en jeugdpsycholoog

Word jij onze collega kinder-

en jeugdpsycholoog m/v?

 

VACATURE ZELFSTANDIG KINDERPSYCHOLOOG / KINDERTHERAPEUT M/V

 

 

Perspectief, praktijk voor welzijn en gezondheid, gelegen in de Zeswegenstraat 115, te Waregem is op zoek naar een fijne extra collega KINDERPSYCHOLOOG m/v. 

 

Deze praktijk bestaat ruim 5 jaar als solopraktijk en ruim 1 jaar als groepspraktijk.  De praktijk heeft al een mooie reputatie opgebouwd in de streek, alsook in samenwerking met huisartsen en psychiater.   

 

Wegens toenemende vraag zijn wij op zoek naar een extra kinderpsycholoog m/v. 

 

De visie van deze praktijk omvat een integraal mensbeeld waarin naast een combinatie van verschillende therapievormen, ook paramedische beroepen onderdak vinden.

 

De laagdrempeligheid waarmee onze cliënten tot bij ons komen, vertaalt zich ook in de wijze waarop we met elkaar omgaan als collega’s: er wordt gezocht naar collegiale samenwerking, in een open, informele en vertrouwelijke sfeer. Onze medewerkers kunnen groeien in hun job, maar ook als persoon. Wil je deel uitmaken van dit dynamisch team?

 

Misschien is deze vacature jou wel op het lijf geschreven!

 

 

Volgende disciplines zijn welkom in Groepspraktijk Perspectief:

psychologen en psychotherapeuten, psychiater, bemiddelaar, logopedist, studiecoach, studiebegeleiding, orthopedagoog (opvoedingscoach), kindertherapeut, diëtist, gezondheidsconsulent, massagetherapeut, loopbaanbegeleider, stress- en burn out coach, yoga-docent, relaxatietherapeut…

JE FUNCTIE

- Je houdt therapeutische sessies met kinderen.   Je houdt van tijd tot tijd ook gezinssessies of gesprekken met ouders, indien nodig.

- Je  communiceert vlot met ouders en andere betrokkenen.

- Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz

- Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

 

JE PROFIEL

- Je beschikt over een diploma van master in de klinische psychologie of pedagogie.  Begonnen zijn aan een 4-jarige therapeutenopleiding is een pluspunt.

- Ervaring en kennis hebben van jeugd- en gezinscoaching, integratieve psychotherapie, leer- en  ontwikkelingsstoornissen of psychologische zorgen (zowel  voor kinderen lagere school als humaniora en hogere studies).

- Je bent zelfstandige in hoofd- of bijberoep.

- Je bent cliëntgericht, meerzijdig partijdig, en je kan ook de nodige contacten onderhouden met andere zorgprofessionals.

- Je onderhoudt vlotte professionele contacten met huisartsen, specialisten, leerkrachten...  

- Je werkt zelfstandig, maar kan ook functioneren in een team.

- Je bent luistervaardig en kan je kennis overbrengen op een begrijpelijke manier, op niveau van de individuele cliënt. Je slaagt erin je cliënten te motiveren.

- Je bent op de hoogte van onze dienstverlening of bereid hierin bij te leren.

- Je staat achter de visie en waarden van onze organisatie en draagt deze ook uit.

- Je bent bereid mee te denken/werken aan de uitbouw en groei van Groepspraktijk Perspectief.  Wij verwachten dat je je aanbod in de praktijk mee bekend maakt, verder uitbouwt en deelneemt aan onze teamontmoetingen.

 

WAT BIEDEN WIJ ?


INFRASTRUCTUUR EN ACCOMODATIE


- Wij bieden een moderne multidisciplinaire praktijk aan, waar je kan beschikken over een gezellig ingerichte werkomgeving. De praktijk beschikt over 3 hedendaags ingerichte consultatieruimtes (gemeubeld), ruim, lichtrijk en voorzien van alle comfort.  Deze ruimtes beschikken elk over eigen toilet en lavabo.

- Er is tevens een gemeenschappelijke keuken, wachtruimte, tuin.

- Je kan groepsruimte huren voor workshops en lezingen. 

- Centraal gelegen in Waregem en makkelijk bereikbaar.

- Gratis parkeerplaatsen op 5 meter, station op 10 minuten wandelafstand en bushalte op 100 meter.


MULTIDISCIPLINAIRE AANPAK

- Zelfstandigen die zich aan ons verbinden krijgen de kans om in een multidisciplinair team te werken en zo kennis en informatie uit te wisselen met collega’s.

- We hanteren een holistische kijk op onze cliënten. We kijken verder dan enkel ons eigen specialisme.  Een meerwaarde voor zowel de cliënt als voor de collega’s.


MARKETING

- Wij ondersteunen bij on- en offline promo naar cliënten.

- Vermelding op onze website groepspraktijkperspectief.be

- Gepersonaliseerd e-mailadres van de groepspraktijk

- U geniet van de naam en faam die de praktijk in de voorbije jaren al heeft opgebouwd bij artsen, psychiater, cliënten


TEAMWERK

-  Mogelijkheid tot intervisie

- Teamontmoetingen met fijne collega’s, waarbij je kan meehelpen bepalen welke koers de praktijk in de toekomst zal varen.


Wij bieden een samenwerkingsovereenkomst als zelfstandige : ruimtes per vast dagdeel/week/maand. We hebben interessante instapformules.


INTERESSE ?


Wil jij graag onze collega (zelfstandige in hoofd- of bijberoep) worden, stuur dan je CV en motivatiebrief naar: info@groepspraktijkperspectief.be

of per post:

Groepspraktijk Perspectief

Zeswegenstraat 115 - 8790 Waregem


MEER INFO ?

Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met Katlijn Dheedene op het nummer 0475 33 69 83 of via mail: info@groepspraktijkperspectief.be.  Voor meer informatie over onze praktijk surf je naar www.groepspraktijkperspectief.be

© Groepspraktijk Perspectief 2018   |   Privacy Policy

Zeswegenstraat 115 - 8790 Waregem

0475 33 69 83