Corona

MAATREGELEN MBT INDIJKING CORONA VIRUS

 

Beste cliënt,

 

Naar aanleiding van het corona virus, brengen we u graag op de hoogte van de maatregelen die wij stellen om uw bezoek aan onze praktijk zo veilig mogelijk te maken.

 

- Bij het begroeten geven we momenteel geen hand, maar u bent even hartelijk welkom.

 

- Graag willen we al onze cliënten vragen om bij het binnenkomen even de handen te wassen. U kan hiervoor het toilet gebruiken bij uw therapeut of de ruimte bij de inkom. Ook wij zullen tussen elk gesprek onze handen wassen.

 

- Wij geven momenteel de voorkeur aan contactloos betalen via de bancontact apps, via instant overschrijving via uw bankapp of via factuur. 

 

- Tussen elk gesprek zullen we even de kamer verluchten. Het kan dus wat kouder zijn in de praktijk.

 

- Om besmetting in de wachtkamer tegen te gaan, gaan we tijdelijk opteren voor een lege wachtkamer.  Dat betekent dat we meer dan anders ons zullen houden aan het op tijd afronden van de gesprekken. We vragen iedereen om max. een paar minuten voor het uur van de afspraak toe te komen.

 

- Graag willen we u uitdrukkelijk verzoeken om bij het vertonen van (zelfs lichte) symptomen op voorhand te bellen zodat we kunnen bespreken of de afspraak door gaat. In geval van last minute annulering via telefoon voor corona-gerelateerde redenen zullen tijdelijk de extra kosten vervallen.

 

- Indien u symptomen vertoont maar toch nood hebt aan een gesprek is er de mogelijkheid om dit te doen via videochat (skype, whatsapp etc.)

 

Spreek ons gerust aan indien u vragen hebt hierbij. Alvast bedankt voor uw medewerking!


Contacteer ons


Groepspraktijk Perspectief

Zeswegenstraat 115

8790 Waregem


0475 33 69 83


info@groepspraktijkperspectief.be

Spreekuren


Ons team werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 21u30 en op zaterdag van 8u30 tot 13u.


Kijk bij elke therapeut afzonderlijk voor zijn / haar spreekuren.

Maak een afspraak


Gebruik aub het aanmeldingsformulier voor een eerste afspraak.